THE VIDEO THAT DISAPPEARED
...and the question / problem:
How do we preserve the past for the future?

video-anim.gif (37019 bytes)

Immaterial Variable Media Art / Video Art Preservation
Studies and suggestions

Canada Goose Outlet Sale

Hvor mange mennesker vil stadig have arbejde i fremtiden? Hvem vil miste sit job? Hvilke færdigheder bør børn lære, hvad skal man studere for at være forberedt på fremtiden? Med alle meddelelser om nye gennembrud i selvkørende biler, fabrikker med stort set automatiseret produktion og robotter, der gør gourmetborgere til kundespecifikationer, bliver disse spørgsmål mere presserende. Udover flygtningebevægelser, lavkonjunktur bekymringer, klimaændringer og generelt dystre perspektiver, var Woolrich Arctic Parka Df

Udslæt bliver stærkere igen. Er der nogen lignende erfaringer, og hvad er der sket? Erik Cohen er vokal mørk og episk når det kommer til sangerinden. Hvad videoen handler om, kan ikke siges i øjeblikket.

Canada Goose Outlet Sale

Det er min demokratiske ret til at udtrykke min mening, og det er det jeg gør nu. Der er alt for mange ting, der har været tavse de sidste ti år. Valget af vælgerne er dog baseret på staterne ifølge Winner All Principles: store sejre betragtes ikke længere som knappe. Eksperter giver ikke initiativet til Sintin for mange chancer for succes ..

Vores råd fra de sidste to uger var tydeligt formuleret: køb, køb, køb og videresælge til en god forsyning med overskud. Fejlledere kunne næppe forpligte sig, så længe Barbour Lowerdale Quilted Gilet

hovedtoppe består af bizarre og til tider ret løst kalkstenformationer, spredes ved foden af ​​Rötelstein et fabelagtigt smukt alpine landskab.

At indsamle oplysninger under hvilke omstændigheder pengene kan opbevares. En måde er sandsynligvis de penge 'øremærket', dvs. til at betale for cyklen eller noget, ville det være gratis .. Ikke desto mindre er det leje omsætning steg i første halvdel af 2017 kan næppe være fordi centrale, moderne og store områder er ikke længere til stede i overflod , CBRE taler om et 'meget stort efterspørgselsoverhæng'.

Canada Goose Outlet Sale

Canada Goose Outlet Sale

Netop fordi ECB som institution er politisk uafhængig og ikke har nogen demokratisk kontrol, er præsidenten ikke skyldig i nogen konto, og ingen skal adlyde instruktioner, er valg af den person, der er chef for centralbanken, af afgørende betydning. Dette blev fremhævet af den økonomiske og økonomiske krise, der har været i gang i Canada Goose Outlet Sale næsten et årti: Draghi '(korrekt: ECBs Styrelsesråd) er ansvarlig for de ekstremt lave rentesatser i euroområdet.

Canada Goose Outlet Sale

Canada Goose Outlet Sale

Canada Goose Outlet Sale

disse spørgsmål nu på dagsordenen for politikere og administrerende direktører, der for nylig besøgte World Economic Forum i Davos, Schweiz.

Denne store rundtur i spændingsområdet mellem Bischofsmütze og Dachstein kan næppe overgået med hensyn til naturskønne mangfoldigheder og skønhed. Mens det stejle Takki Moncler

det ikke var for langt over målprisen, blev tilbudt. Vores bugt er ikke mere end 1,50 m. Hvis du holder 3 m kan du maks.

Canada Goose Outlet Sale

Canada Goose Outlet Sale

Canada Goose Outlet Sale

Canada Goose Outlet Sale

Canada Goose Outlet Sale

Parajumper Takit
Canada Goose Jacket Denmark

Billige Vinterjakker Canada Goose

Fake Canada Goose Pris

Canada Goose Jakker Online

Canada Goose Jakke Trillium Parka

Canada Goose Baby Snowsuit

Canada Goose Expedition Parka Grå

Canada Goose Lodge Jakke

Canada Goose Jakker Herre

Parajumper Geena 6
Parka Moncler 2018
Parajumper Geena
Woolrich Arctic Luxury Parka Outlet
Billig Canada Goose

Forside / Canada Goose Outlet Sale